ZOO loopt vol voor Tuinfeest met internationale allure

Naar goeie traditie nodigde Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland ondernemers vrijdag uit in de Antwerpse ZOO voor haar jaarlijkse zomerse netwerkavond. Meer dan 1.100 captains of industry, ondernemers en andere vooraanstaande figuren uit het bedrijfsleven en de politiek waren op de afspraak voor dit Tuinfeest. Met de aanwezigheid van een ruime delegatie van afgevaardigden van Kamers van Koophandel uit heel Europa vormde het Tuinfeest dit jaar ook de afsluiter van het Eurochambres Congress 2024.

Op het centrale Flamingoplein van ZOO Antwerpen kwamen dit jaar meer dan elfhonderd ondernemers uit diverse sectoren samen voor de traditionele afsluiter van het voorjaar.Tussen het netwerken door zorgde een nocturnewandeling langs de inslapende bewoners van de ZOO voor extra verstrooiing. Extra aandacht ging daarbij naar de flamingo’s, waarvan Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland onlangs peetouder werd.

‘Onder bekenden even terugblikken op de eerste maanden van dit jaar, maar ook nieuwe contacten leggen in een bruisende sfeer: dat is waar het tijdens het Tuinfeest allemaal om draait. Dankzij deze setting is het Tuinfeest al voor menig ondernemer een opstap naar een extra productief najaar gebleken’, stipt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland aan.

In die zin gaf de aanwezigheid van een grote delegatie van afgevaardigden van Kamers van Koophandel uit heel Europa deze editie van het Tuinfeest extra internationale allure. Het Tuinfeest was een laatste hoogtepunt van het Eurochambres Congress, waarvan Antwerpen dit jaar gaststad was. Drie dagen lang bood een boeiend programma in Antwerpen hun daarbij de kans om nieuwe ideeën voor hun dienstverlening op te doen en te netwerken.

Pieter Leuridan

Pieter Leuridan

Manager externe communicatie, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen -  dat 18.000 bedrijven, 69% van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Voka-alliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK). 

Neem contact op met