Tuinfeest lokt 1.200 ondernemers naar Antwerpse ZOO

Na een onderbreking van twee jaar heeft Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland vrijdag weer aangeknoopt met de traditie om zijn uitgebreide netwerk van ondernemers op de drempel van de zomer samen te brengen in de Antwerpse ZOO. Voor de editie 2022 van het Tuinfeest zakten maar liefst 1.200 ondernemers af naar het Flamingoplein.

Met onder meer een nocturnewandeling door de inslapende dierentuin, meetingpoints rond haven en internationaal zakendoen en een uitgebreid walkingdinner is het Tuinfeest voor de Antwerps-Wase ondernemersgemeenschap uitgegroeid tot de traditionele afsluiter van het voorjaar. Ook nu weer kwam je tussen het talrijk opgekomen publiek heel wat industriecaptains, nationale politici en andere bekende gezichten tegen.

‘Het is niet bedoeling om harde business te doen hier. Ons Tuinfeest is vooral een fijne ontmoetingsplek voor ondernemers die elkaar eindelijk weer live een fijne zomer kunnen toewensen’, merkt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel op.

Een nieuwigheid dit jaar was de netwerksafari, waarbij ondernemers die elkaar niet kennen, samen een busje konden charteren voor een korte rondrit door de ZOO. Luc Luwel: ‘Zoiets biedt altijd gespreksstof. Op die manier proberen we het netwerken en contacten leggen op een originele manier een duwtje in de rug te geven.‘

Pieter Leuridan

Pieter Leuridan

Manager externe communicatie, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen -  dat 18.000 bedrijven, 69% van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Voka-alliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK). 

Contact