Meer dan duizend ondernemers smaken Tuinfeest in ZOO

In de Antwerpse ZOO hebben vrijdagavond meer dan duizend ondernemers elkaar een fijne zomer kunnen toewensen tijdens het Tuinfeest van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Met deze opkomst groeide de jaarlijkse afspraak voor ondernemend Antwerpen en het Waasland weer uit tot een van de grootste Antwerpse zakelijke netwerkevents van het jaar.

Mede dankzij het mooie weer glom het centrale Flamingoplein vrijdagavond tijdens het Tuinfeest van de Antwerps-Wase Kamer opnieuw als één grote, bruisende netwerkvloer. Het jaarlijkse bezoek van de werkgeversorganisatie aan de Antwerpse ZOO bracht uiteindelijk meer dan duizend ondernemers op de been.

‘Voor de bedrijven in ons netwerk is ons Tuinfeest een uitgelezen kans om de basis te leggen voor een productief najaar. Dit event geeft hen de kans om in een ontspannen sfeer onder elkaar van gedachten te wisselen over de voorbije maanden en tegelijk al even vooruit te blikken op de uitdagingen die hen na de zomer wachten. Daarover konden ze trouwens ook weer tal van toppolitici aanspreken’, wijst gedelegeerd bestuurder Luc Luwel op de aanwezigheid van onder andere minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden, Vlaams minister-president Jan Jambon en Antwerps burgemeester Bart De Wever.

Om ondernemers eenvoudig nieuwe contacten te helpen leggen, had het Tuinfeest trouwens weer enkele gedegen instrumenten in petto. Zo konden bezoekers instappen in een netwerkbusje. Tijdens een rit door de ZOO konden ze dan kort in gesprek gaan met vijf andere ondernemers. Ook de nocturnewandeling door de inslapende dierentuin, een smaakvol walkingdinner en specifieke meetingpoints rond onder andere haven of internationaal zakendoen bewezen meer dan hun nut. Daarvan werd tot laat op de avond gretig gebruikgemaakt.

Pieter Leuridan

Pieter Leuridan

Manager externe communicatie, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen -  dat 18.000 bedrijven, 69% van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Voka-alliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK). 

Neem contact op met