Kamer Antwerpen-Waasland tevreden over behoud dienstverlening Fietsbus

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland is tevreden met de beslissing dat de aangekondigde afslanking van de dienstverlening van de Fietsbus niet doorgaat. ‘We namen kennis van de communicatie van schepen Annick De Ridder die samen met het Havenbedrijf terdege met onze bekommernissen heeft rekening gehouden en de juiste afweging heeft gemaakt in het belang van de bedrijven in het havengebied en hun werknemers’, aldus Philippe Heyvaert, secretaris-generaal van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. ​

Het bereikbaar maken van de Antwerps-Wase haven is volgens Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland cruciaal voor ondernemingen. 'De congestie is groot, de wegenwerken zijn intensief, openbaar vervoer is quasi onbestaande. Elk alternatief dat een bijdrage kan leveren tot een betere bereikbaarheid, moet worden ingezet. De Fietsbus is en blijft een belangrijke schakel in een duurzaam en fietsvriendelijk woon-werkverkeer', aldus nog Philippe Heyvaert.

Pieter Leuridan

Pieter Leuridan

Manager externe communicatie, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen -  dat 18.000 bedrijven, 69% van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Voka-alliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK). 

Contact