Grootste netwerkvloer van het land van start in Antwerp Expo

Viceminister-president Bart Somers opent Antwerpse Bedrijvennetwerkdagen

Antwerp Expo vormt vandaag en morgen opnieuw het decor van de grootste netwerkbeurs van het land. In vergelijking met de eerste editie twee jaar geleden zijn de Bedrijvennetwerkdagen 2023 twintig procent gegroeid, zegt Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. ‘Met 165 standhouders durven we dit jaar ook mikken op meer dan vierduizend bezoekers.' Vlaams viceminister-president Bart Somers kwam vandaag de Bedrijvennetwerkdagen officieel openen.

‘Nooit eerder leefden we in zo’n snel veranderende wereld. Burgers maar ook bedrijven zullen meer dan ooit moeten samenwerken om de oplossingen van morgen te vinden. En daarom zijn beurzen zoals deze ontzettend belangrijk’, zei Bart Somers bij de officiële opening van de Bedrijvennetwerkdagen.


De Kamer Antwerpen-Waasland organiseert de Bedrijvennetwerkdagen in samenwerking met Kortrijk Xpo. Het is een vakbeurs voor professionals en ondernemers uit alle mogelijke sectoren. 'Een AI-specialist kan zijn technologie hier zowel tonen aan een transportbedrijf als aan een voedingsproducent. En je zit aan tafel met bedrijven die bij wijze van spreken om de hoek liggen. Die combinatie maakt onze formule uniek. Ideeën uitwisselen, zakendoen en netwerken zijn de drie activiteiten waar het hier de komende dagen om draait', licht Luc Luwel nog toe.

Om dat te ondersteunen, kunnen bezoekers en standhouders op de beursvloer doorlopend randactiviteiten meepikken waaronder live actua-interviews rond ondernemersthema’s, inspiratiesessies voor familiebedrijven en speeddatings met andere ondernemers. ​

De Bedrijvennetwerkdagen zijn vandaag en morgen vrij toegankelijk, telkens tussen 14.00u en 21.00 u. De inkom is gratis. Bezoekers hoeven zich enkel te registreren.

Alle info over dit event kan je vinden op https://www.voka.be/programmabedrijvennetwerkdagen2023

Pieter Leuridan

Pieter Leuridan

Manager externe communicatie, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen -  dat 18.000 bedrijven, 69% van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Voka-alliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK). 

Neem contact op met