170 ondernemers zorgen voor nieuwe succeseditie Wakker Waasland

Antwerpse en Wase ondernemers hoeven niet overtuigd te worden van het belang van een sterk netwerk, zo bleek vanochtend dinsdag weer in ‘t Bau-huis in Sint-Niklaas. Ruim 170 bedrijfsleiders en zaakvoerders verzamelden er voor een nieuwe succeseditie van Wakker Waasland XL, de speeddateformule van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Goed anderhalf jaar geleden ging Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland van start met Wakker Waasland. Met een speeddate specifiek voor zakelijke contacten geeft ze ondernemers op regelmatige basis de kans om interessante collega-ondernemers beter te leren kennen.

‘In oktober vorig jaar hielden we al een eerste XL-editie van deze formule. Net zoals bij een blind date stellen twee deelnemers zich daarbij kort voor aan elkaar en kunnen ze nagaan wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Na vijf minuten wisselen ze van gesprekspartner. Zo kan elke deelnemer via deze netwerkcarrousel in een uur minstens tien interessante contacten leggen’, legt secretaris-generaal Philippe Heyvaert van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland uit.

Met ruim 170 aanwezigen overtrof de tweede Wakker Waasland XL de opkomst van de eerste editie, die afklokte op ruim 140 deelnemers. ‘Kunnen terugvallen op een ruim netwerk, is belangrijk voor élke ondernemer. We blijven hen daarom graag de gelegenheid bieden om daaraan verder te bouwen en onderling ideeën uit te wisselen in een atmosfeer die dat extra stimuleert’, aldus Philippe Heyvaert.

De volgende normale editie van Wakker Waasland staat al gepland voor 22 november. Plaats van afspraak voor dit populair netwerkevent onder ondernemers is dan Garage De Ridder in Beveren.

Pieter Leuridan

Pieter Leuridan

Manager externe communicatie, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen -  dat 18.000 bedrijven, 69% van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Voka-alliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK). 

Contact