140 ondernemers op grootste Wase speeddate van het jaar

Ruim 140 ondernemers waren vanochtend in ’t Bau-huis in Sint-Niklaas op de afspraak voor de grootste speeddate van dit jaar in het Wase bedrijfsleven. Met een heuse netwerkcarrousel bood Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland hen de kans om nieuwe contacten op te doen én onderling ideeën uit te wisselen, wat mooi meegenomen is bij de huidige uitdagingen in hun bedrijven.

Wase ondernemers samenbrengen bij het krieken van de werkdag, om op een informele manier kennis te maken met nieuwe gezichten in het bedrijfsleven: dat is het concept van Wakker Waasland. Dit event van Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland brengt ondernemers intussen al een jaar op regelmatige basis samen voor een rondje krachtig netwerken.

De jongste editie, vanochtend in ’t Bau-huis in Sint-Niklaas, gaf deelnemers de kans om hun netwerk meteen fors uit te breiden. Ruim 140 ondernemers waren op post voor een XL-editie. ‘Tijdens een netwerkcarrousel met verschillende gespreksrondes brachten we elke aanwezige in een uur tijd in contact met minstens tien nieuwe gesprekspartners. Net zoals bij een blind date kregen deelnemers bij elke ronde twee minuten om zich voor te stellen, eventuele opportuniteiten na te gaan en visitekaartjes uit te wisselen’, licht Philippe Heyvaert, secretaris-generaal van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, het concept toe.

Uit de massale interesse vooraf en de reacties tijdens het afsluitende netwerkmoment blijkt alleszins het nut van dit opvallende netwerkinitiatief. ‘Het is fijn om een-op-een te netwerken. Daarnaast is het leuk dat dit concept het netwerken met verschillende mensen stimuleert. Zo vermijd je dat iedereen aan eenzelfde tafeltje blijft staan’, vindt Maria Verhofstede van Brouwerij Verhofstede uit Sint-Niklaas.

De volgende normale editie van Wakker Waasland staat al gepland op 17 oktober. Dan gaat het netwerkevent op bezoek bij Aertssen Logistics in Verrebroek.

Pieter Leuridan

Pieter Leuridan

Manager externe communicatie, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen -  dat 18.000 bedrijven, 69% van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Voka-alliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK). 

Neem contact op met